Foto van Elroy Ryon

Elroy Ryon | Het Crypto Huis

Daytraden
Social Media
Bio

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben 25 jaar jong. Naast mijn opleiding heb ik mijzelf de afgelopen jaren erg verdiept in de financiële markten en mindset. Mijn interesses zijn vooral gefocust op Blockchain, Cryptocurrency Trading & Mindset. In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin.

In 2017 heb ik mijn eerste altcoins gekocht. Echter zag ik mijn waarde in Bitcoin alleen maar verminderen, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling was. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om. Toen ik daarna ook weer veel waarde verloor besloot ik mijzelf te gaan verdiepen in het traden van Cryptocurrency.


Doordat mijn reis verliep van een beginnende investeerder, naar verliezen, naar winsten en ik daarna nog een aantal keren verliezen heb geleden, weet ik precies welke fouten jij niet moet maken. Ik deel daarom graag al mijn kennis om er voor te waken dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik in het begin deed.

Youtube
Video Playlist
1/0 videos

Aangeboden cursussen