Complete crypto cursus

€197,00

5/5
Cryptocommunity cursus

Kenmerken

Naam aanbieder: Crypto Community
Lifetime toegang
Online video cursus
Niet goed, geld terug

Beschrijving

In de nieuwe complete crypto cursus van de Cryptocommunity vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken. Voor de huidige generatie zijn cryptocurrencies een ongelofelijke kans. Niet alleen omdat er erg veel geld mee valt te verdienen, maar het biedt ook oplossingen voor huidige problemen in de maatschappij.

Leer hoe je deze nieuwe kansen kunt benutten en word samen met ons succesvol in crypto! Toen wij begonnen met crypto hebben wij meerdere fouten gemaakt. Met ons platform bieden wij hier eenoplossing voor, zodat jij deze niet fouten ook hoeft te maken.

We willen het zo leuk en zo toegankelijk mogelijk maken om te beginnen met Crypto. Inmiddels hebben wij samen meer dan 16 jaar ervaring in de crypto markten. Al deze kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan zit verpakt in de complete crypto cursus en is samengebracht op het platform.

Naast een enorm breed scala aan functionaliteiten doet de Cryptocommunity zeker niet onder aan bekende social media platformen. Zo kun je een profiel aanmaken, chatten met andere, video’s en documenten delen en dingen toevoegen aan je tijdlijn. Daarnaast krijg je ook gratis toegang tot een reeks gratis cursussen.

Heb je bijvoorbeeld last van opstart problemen? Dan vind je op het platform alles wat je nodig hebt om een goede start te maken. Mocht dit niet voldoende zijn dan kun je ook gebruik maken van 1-op-1 coaching.

Voordelen:

  • Theorie begrijpbaar uitgelegd
  • Praktische begeleiding inbegrepen
  • Methode & strategie bepaald
  • Quick start om direct van start te gaan

Samenvatting

Video

Play Video

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Crypto Community logo
Crypto community
Specialiteit:
Investeren
Socials: