Cryptonite Cursus

€497,00

5/5
Cryptonite cursus cover

Kenmerken

Naam aanbieder: Corné Marchand
Lifetime toegang
Toegang tot updates
Online video cursus
Discord community

Beschrijving

De meeste mensen die beginnen met het investeren in cryptocurrencies verliezen op termijn hun geld. Ze zijn vaak bang om de boot te missen en hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Het is makkelijk om in een bullmarkt geld te verdienen, maar je moet eens opletten hoe hard dit ook weer kan zakken in een bearmarkt. De kunst is om de grote mensen massa voor te zijn. Hoor jij tante Truus praten over Bitcoin? Dan moet je hier heel ver weg van blijven, want dan vind je namelijk nooit de diamanten. In de Cryponite cursus leer je langer termijn investeren & beleggen, mindset en actief traden met de Cryptonite methodes en tools.

Je leert in de Cryptonite cursus als beginner de belangrijkste aspecten van de cryptowereld, zodat je ook daadwerkelijk gaat snappen wat je aan het doen bent. Geen zorgen, ik gebruik geen crypto fanboy taal die niet te begrijpen is, maar hanteer de KISS methode (Keep It Simple Stupid). Wanneer je dit beheerst kun je beginnen met het lange termijn investeren en tot slot het daytraden.

De vraag is aan jou ben je bereid om geld te investeren in kennis? Of kies je ervoor om door te rommelen en dan uiteindelijk toch met Cryptonite aan de slag te gaan.

Samenvatting

Video

Play Video

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Foto van Corne Marchand
Corné Marchand
Specialiteit:
Daytraden
Socials: