Leerprogramma Daytraden & Scalpen

€349,00

5/5
Leerprogramma daytraden & scalpen

Kenmerken

Naam aanbieder: Doopiecash
Lifetime toegang
Toegang tot updates
Online video cursus
Discord community

Beschrijving

Iedereen wil het liefst daytraden en verwacht iedere dag actie! Maar hoe doe je dat nu op de juiste manier? Hiervoor hebben wij het leerprogramma daytraden & scalpen op basis van prijsactie ontwikkeld. Met andere woorden het APA Trading systeem. Dit is een uniek systeem die wijzelf hebben ontwikkeld.

In dit programma laten we jou zien hoe wij traden op de lagere tijdsframe en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Daarnaast hebben we een tool ontwikkeld in de vorm van een Excel bestand. Hiermee kun je jouw trades bijhouden en je complete setup strategie meten. Zodat je ziet waar je eventuele fouten maakt en hierop kunt gaan bijsturen.

Geen poespas of basis content, dit is traden in zijn puurste vorm.

Het enige wat je nodig hebt is basiskennis en tijd. Dan kan ook jij dit systeem met het leerprogramma daytraden & scalpen volledig naar je eigen hand zetten en winstgevend leren daytraden!

De door ons ontwikkelde methode hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd en geïmplementeerd in dit Leerprogramma, met als doel het verbeteren van het succesratio op al jouw trades!

Samenvatting

Video

Play Video

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Logo van Doopiecash
Doopiecash
Specialiteit:
Swingtraden
Socials: