Madelon Vos Technische Analyse

€249,95

0.0/5
Madelon Vos cursus Technische Analyse

Kenmerken

Naam aanbieder: Madelon Vos
Lifetime toegang
Toegang tot updates
Online video cursus
Discord community

Beschrijving

Leer in de cursus van Madelon Vos hoe je handelt in cryptocurrencies met behulp van technische analyse.

Dagelijks stroomt de mailbox over met berichten van mensen die, waarschijnlijk net zoals jij, maar een aantal ding willen weten: “Waar moet ik beginnen?” en “Hoe kan ik geld verdienen met traden?”

Ruim acht jaar geleden stond ik voor hetzelfde dilemma. Ik kwam per toeval met bitcoin in aanraking en heb al jaren van mijn hobby mijn werk mogen maken. Deze cursus gaat over mijn passie en deze deel ik graag met jullie. Omdat ik als geen ander weet, hoe lastig het kan zijn als je niet weet waar je moet beginnen, daarom help ik je graag op weg.

In 2013 ben ik begonnen in de cryptobranche, als columnist, podcast maker, analist en presentatrice. Momenteel focus ik mij voornamelijk op het creëren van (video) content over de economie, investeren, cryptocurrencies én natuurlijk bitcoin.

Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou. Inmiddels heb ik hier meer dan 15.000 mensen mogen helpen. Ben jij de volgende? Bekijk de cursus technische analyse van Madelon Vos en verkrijg alle handvaten die je nodig hebt om een succesvolle trader te worden.

Samenvatting

Video

Play Video

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Foto van Madelon Vos
Madelon Vos
Specialiteit:
Persoonlijke financiën
Socials: