Top 3 Manieren om een passief inkomen te creëren

 

1. Online cursus

Start met het verkopen van een online-cursus. Iedereen heeft een bepaalde skill waar hij of zij goed in is. Werkt dit uit aan de hand van een e-book of neem een aantal video’s op waarin jij jouw kennis deelt. Het grote voordeel van het verkopen van een online-cursus is dat je dit slechts één keer hoeft te maken en dit vervolgens locatie onafhankelijk kunt gaan verkopen.

 

 2. Terugkerende inkomsten via EARN

Met EARN wordt jouw geld uitgeleend aan institutionele beleggers en andere partijen om daar winst over te behalen. Een aantal jaren geleden kon je het geld nog prima op de bank zetten en ontving je daar een leuk rentepercentage over. Dat is momenteel helaas niet meer het geval, waardoor alternatieve opties zoals EARN een goed alternatief hiervoor zijn. Wanneer je geld uitleent moet je altijd bewust zijn dat hier risico’s aan vastzitten en dat je geld kunt verliezen. Het is daarom verstandig om altijd eerst zelf goed onderzoek te doen of het bij een externe partij neer te leggen die de screening voor je doet. Een betrouwbare partij die dit doet is Coinmerce waar je tot 15% op je holdings ontvang.

3. Youtube video’s

Het maken van Youtube video’s is ook een goede manier om een passief inkomen te genereren. Dit is iets wat waarschijnlijk niet direct bij je te binnenschiet, maar zeker wel het overwegen waard is. Zo kun je bijvoorbeeld vlogs gaan opnemen of je favoriete producten gaan reviewen. Maar wat als je niet op de camera wilt, is dit dan wel een optie? Uiteraard! Je huurt via UP-Work iemand in die op basis van non-copyright beeldmateriaal een mooie video in elkaar zet en iemand met een goede stem voor de voice-over. Laat die advertentie-inkomsten maar komen!